Onze praktijk

De praktijk Ortho Hellevoetsluis bestaat inmiddels al 30 jaar. In 30 jaar tijd is er een hoop veranderd. Ben je benieuwd naar hoe onze praktijk eruit ziet? Wij nemen je mee in onze unieke en moderne praktijk!

onze drive

Een aantrekkelijke lach :)

Het professionele team van Ortho Hellevoetsluis doet haar uiterste best om voor iedere patiënt een gezond gebit en een aantrekkelijke lach te creëren. Ons team is ontzettend gemotiveerd om ervoor te zorgen dat wij jou gaan begeleiden naar jouw mooiste lach en je je altijd bij ons op je je gemak voelt waarbij we iedereen in hun waarde laten. Jong en oud; iedereen is welkom. Het mooiste van ons vakgebied is om de patiënt tijdens de laatste afspraak met een perfect gebit te zien vertrekken.

Teamwork makes the dream work

Meerdere praktijken, één missie

Met onze andere praktijken in Middelharnis (Ortho Flakkee) en in Woerden (Ortho Ouderijn) hebben we samen één missie: het creëren van een aantrekkelijke lach bij iedere patiënt. Onze assistentes en orthodontisten werken nauw samen over de drie praktijken om iedere patiënt met een prachtig gebit naar huis te zien gaan.

Balie-team

Ontmoet jouw aanspreekpunt

Wij kunnen met trots zeggen dat inmiddels al 12000 patiënten een zéér succesvol behandelingstraject bij onze praktijk hebben gevolgd. Dit aantal blijft maar groeien! Overweeg jij ook om een beugel te nemen? Lisette, Daniëlle, Anja, Bartje én Roelfiena maken deel uit van ons geweldige balie-team. Zij zullen jouw eerste aanspreekpunt zijn voor al jouw vragen en staan altijd open voor een gezellig gesprek.

Meer weten?
Wij helpen je graag verder

Maak een afspraak