Onze manier van werken

Het professionele team van Ortho Hellevoetsluis doet haar uiterste best om voor iedere patiënt een gezond gebit en een aantrekkelijke lach te creëren. Een orthodontische behandeling is erop gericht om tanden en kiezen regelmatig te zetten, de esthetiek te verbeteren,

1. Intake

De eerste intake

Bij het eerste consult beoordeelt de orthodontist de stand, pasvorm en uiterlijk van het gebit. We vragen u naar uw medische gegevens en tandheelkundige verwachtingen. Vervolgens bespreken wij met u de mogelijkheden van orthodontische behandeling. Tevens krijgt u na het eerste bezoek een uitgebreide en gedetailleerde kostenopgave mee.

  • Je eerste intake is volledig vrijblijvend
  • Check voor je eerste intake alvast je verzekering
Ik wil me inschrijven
2. uitgebreid onderzoek

Een uitgebreid onderzoek

Om precies te weten wat de mogelijkheden zijn, is een uitgebreider onderzoek nodig. Tijdens de afspraak voor onderzoek worden er digitale röntgenfoto`s en lichtfoto’s van het gezicht en de mond gemaakt. Ook wordt er een gebitsscan gemaakt. Om deze foto’s zelf thuis te kunnen bekijken kunt u een online code aanvragen bij de balie en onze iOrtho-app downloaden.

  • Twijfel je hierna nog of heb je nog vragen? Vraag bij je afspraak of bij de balie een gratis planbespreking aan!
3. de behandeling

De behandeling

De duur van de totale behandeling is afhankelijk van de te corrigeren afwijking, de groei en ontwikkeling van het gebit en niet te vergeten de medewerking van de patiënt.

Meestal duurt een behandeling één tot drie jaar. Uiteraard proberen we de behandeling zo spoedig mogelijk af te ronden, het kost echter tijd om een stabiel eindresultaat te verkrijgen. Daarbij bepaalt de natuur voor een belangrijk deel het tempo van de tandverplaatsing.

Bekijk alle beugels

Geïnteresseerd in een clear aligner behandeling?

Plan een intake