De onzichtbare beugel, heb jij 'm al?

De onzichtbare beugel is gemaakt voor volwassenen én kinderen die orthodontisten en tandartsen gebruiken als hulpmiddel voor het verkrijgen van optimale functionaliteit en esthetiek van de tanden en kiezen, waarbij de beugel nauwelijks zichtbaar is!

Behandelplan

Je bekijkt jouw nieuwe lach voordat de behandeling start. Dankzij geavanceerde technologie kunnen we het verloop van de behandeling precies voorspellen. Door middel van het persoonlijke behandelingsplan kan exact worden gezien hoe de individuele tanden zullen verschuiven en hoelang de behandeling zal duren. De combinatie met het materiaal van de aligners zorgt ervoor dat de bewegingen jouw gebit met meer dan 75% te voorspellen zijn.

Doorzichtige hoesjes

De transparante hoesjes worden aligners genoemd. Ze zijn gemaakt van dun kunststof en passen over de tanden. Elke 2 weken wordt er een nieuwe set aligners geplaatst om ze naar de ideale positie van de kaak te brengen.

Controles

Gedurende de gehele behandeling kom je elke zes tot acht weken op controle. De orthodontist bekijkt hoe de behandeling verloopt en stuurt bij waar nodig. Meer over de behandeling lees je op onze blogpagina.

“Vaak neemt door een mooi gebit ook het zelfvertrouwen toe.“
Drs. Leffers

Kosten en vergoeding

De kosten van de onzichtbare aligners zijn gebaseerd op jouw behandelplan. Het behandelplan is voor iedere patiënt uniek en wordt persoonlijk door de orthodontist opgesteld. Hierdoor verschillen de kosten per persoon.

Wij raden het aan om van te voren goed na te kijken of de aligners worden vergoed door jouw zorgverzekering. Neem hiervoor contact op met jouw zorgverzekeraar.

Meer weten?
Wij helpen je graag verder

Maak een afspraak